Понуда на соодветни и економични решенија

Вашите производи ќе пристигнат безбедно и сигурно до крајната дестинација.

Kвалитетна транспортна амбалажа

ТИНЕКС МИКС ПРОИЗВОДИ

ПРИЛАГОДЕНИ И СПЕЦИЈАЛНО ДИЗАЈНИРАНИ РЕШЕНИЈА ЗА ПАКУВАЊЕ

Тинек Микс е Ваш сигурен партнер, на кој може да сметате кога е во прашање експертиза, квалитет, навремена и брза испорака на транспортна амбалажа.

Дозволете ни да одговориме на сите ваши потреби.

КАКО ДА ДОБИЕТЕ НАЈДОБРО РЕШЕНИЕ

Со своето десетгодишно искуство во областа на пакувањето, како и со својот професионален тим, Ви стоиме на располагање за да Ви го понудиме најдоброто, најекономичното и естетски најприфатливото решение за безбеден транспорт на стоката од Вашиот магацин до посакуваната дестинација.

1. ОДБЕРЕТЕ ПРОИЗВОДИ

2. ИСПРАТЕТЕ БАРАЊЕ ЗА ПОНУДА

3. НИЕ ИСПОРАЧУВАМЕ ДО ВАС

Задоволни клиенти

Богатата референтна листа на која се наоѓаат најголем дел од компаниите од прехранбената, хемиската, фармацевтската, како и од индустријата за производство на вода и сокови во земјава, е потврда за квалитетот на понудените производи.
 
 

НИЕ СМЕ

Тинекс Микс како дел од Тинекс МТ, нуди прилагодени и специјално дизајнирани решенија за пакување.

ТИНЕКС МИКС

Ние ги следиме современите трендови на индустријата на пакувањето и сме спремни истите да Ви ги доближиме и да уживате во придобивките.