КАКО ДА ДОБИЕТЕ НАЈДОБРО РЕШЕНИЕ?

Со своето десетгодишно искуство во областа на пакувањето, како и со својот професионален тим, Ви стоиме на располагање за да Ви го понудиме најдоброто, најекономичното и естетски најприфатливото решение за безбеден транспорт на стоката од Вашиот магацин до посакуваната дестинација.

1. ОДБЕРЕТЕ ПРОИЗВОДИ

2. ИСПРАТЕТЕ БАРАЊЕ ЗА ПОНУДА

3. НИЕ ИСПОРАЧУВАМЕ ДО ВАС

Нашиот тим со своето искуство и знаење од областа на пакувањето е во можност да Ви помогне при изборот на најсоодветно и нејекономично решение.

НИЕ СМЕ

Тинекс Микс како дел од Тинекс МТ, нуди прилагодени и специјално дизајнирани решенија за пакување.

ТИНЕКС МИКС

Ние ги следиме современите трендови на индустријата на пакувањето и сме спремни истите да Ви ги доближиме и да уживате во придобивките.