ЗА НАС

ТИНЕКС МИКС

Тинекс Микс како дел од Тинекс МТ, нуди прилагодени и специјално дизајнирани решенија за пакување. Со своето десетгодишно искуство во областа на пакувањето, како и со својот професионален тим, стои на располагање за да Ви го понуди најдоброто, најекономичното и естетски најприфатливото решение за безбеден транспорт на стоката од Вашиот магацин до посакуваната дестинација. Богатата референтна листа на која се наоѓаат најголем дел од компаниите од прехранбената, хемиската, фармацевтската, како и од индустријата за производство на вода и сокови во земјава, е потврда за квалитетот на понудените производи.
Ние ги следиме современите трендови на индустријата на пакувањето и сме спремни истите да Ви ги доближиме и заедно да уживаме во придобивките.

ПРИЛАГОДЕНИ И СПЕЦИЈАЛНО ДИЗАЈНИРАНИ РЕШЕНИЈА ЗА ПАКУВАЊЕ

Тинек Микс е Ваш сигурен партнер, на кој може да сметате кога е во прашање експертиза, квалитет, навремена и брза испорака на транспортна амбалажа.

Дозволете ни да одговориме на сите ваши потреби.

Задоволни клиенти

Богатата референтна листа на која се наоѓаат најголем дел од компаниите од прехранбената, хемиската, фармацевтската, како и од индустријата за производство на вода и сокови во земјава, е потврда за квалитетот на понудените производи.